Curățare mochetă și covoare în București și Ilfov, atât pentru persoane fizice, cât și pentru companii

Curățare mochetă și covoare la domiciliu sau sediu

Scapi de pete și mirosuri urâte, la final de bucuri de o atmosferă reîmprospătată a camerei sau biroului în care îți petreci timpul.

Rezultate curățare mochetă sau covoare

Servicii de curățare profesională la tine acasă sau sediul firmei tale

Prețuri curățare mochetă sau covoare

Servicii de curățare profesională la tine acasă sau sediul firmei tale

curățare profesională covor

Covor sau mochetă

până în 5mp

Ron 79

Covor sau mochetă

între 5-10mp

Ron 109

Covor sau mochetă

între 10-15mp

Ron 129

curatare-profesionala-mocheta

Covor sau mochetă

peste 15mp

Cere OFertă

Curățăm pe bune.

Facem tot posibilul ca petele să dispară.

Te-ai săturat de petele persistente și de mirosurile neplăcute care persistă în covoare și mochete? Echipa noastră de experți în curățarea covoarelor și mochetelor îți oferă soluția ideală pentru a restabili strălucirea și prospețimea acestor elemente importante din casa sau biroul tău.

 

Înțelegem că fiecare covor și mochetă necesită o abordare unică. De aceea, abordăm fiecare proiect cu atenție la detalii și adaptăm metodele noastre de curățare în funcție de nevoile tale. Avem program de curățare flexibil, astfel încât să putem lucra în funcție de programul tău, fără a perturba activitățile zilnice.

Descoperă mai jos cum se desfășoară procesul de curățare și convinge-te că merită. 

servicii curățare profesională covoare și mochetă

Despre serviciul de curățare mochete și covoare

Serviciul de curățare mochete și covoare este disponibil atât pentru persoane fizice, cât și pentru companii sau instituții care doresc să își mențină biroul într-o stare impecabilă.

Indiferent de tipul de covor sau mochetă pe care îl ai, curățarea profesională va asigura îndepărtarea eficientă a murdăriei și a petelor, prelungindu-le astfel durata de viață și menținând aspectul proaspăt și curat.

Utilizăm numai produse și echipamente de curățare de înaltă calitate, care sunt sigure și ecologice. De asemenea, ne angajăm să respectăm toate normele și standardele de igienă și siguranță, pentru a proteja sănătatea ta, dar și mediul înconjurător.

Mister Washer este pregătit să te ajute oricând ai nevoie.

Tipuri de covoare și mochete ce pot fi curățate

Există o varietate de tipuri de covoare și mochete care pot fi curățate profesional, inclusiv:

  1. Covoare din nylon: Covoarele din nylon sunt populare datorită durabilității și rezistenței lor la uzură. Cu toate acestea, ele pot acumula murdărie și pete în timp. Curățarea profesională a covoarelor din nylon le va reda aspectul strălucitor și va prelungi durata lor de viață.

  2. Covoare din poliester: Covoarele din poliester sunt moi și plăcute la atingere, dar pot fi vulnerabile la pete și murdărie. Curățarea lor profesională elimină petele și îmbunătățește aspectul general.

  3. Covoare din polipropilenă: Aceste covoare sunt adesea utilizate în zone cu trafic intens, datorită durabilității lor. Cu toate acestea, ele pot deveni murdare și îngălbenite în timp. Curățarea profesională îndepărtează murdăria persistentă și redă aspectul lor inițial.

  4. Mochete de uz casnic: Mochetele din zonele de locuit pot fi curățate profesional pentru a elimina murdăria și alergenii, asigurând un mediu mai sănătos în casa ta.

  5. Mochete de uz comercial: Mochetele utilizate în birouri, hoteluri sau alte spații comerciale pot fi curățate pentru a păstra o atmosferă curată și profesională.

  6. Covoare și mochete cu imprimeuri: Indiferent de tipul de material din care sunt confecționate, covoarele și mochetele cu imprimeuri pot fi curățate profesional cu grijă pentru a păstra designul lor original.

Etapele procesului de
curățare mochete și covoare la sediu sau domiciliu

1. Inspectarea mochetei sau covorului

Tehnicianul nostru va inspecta mocheta sau covorul pentru a identifica petele și murdăria, tipul de material și gradul de uzură.

2. Aspirarea mochetei sau a covorului

Înainte de a începe curățarea, mocheta sau covorul sunt aspirate pentru a elimina murdăria și praful superficial.

3. Tratarea petelor de pe mochetă și covoare

Dacă există pete evidente, acestea sunt tratate în mod individual cu soluții speciale cu ajutorul unei bormașini cu perii speciale pentru a le elimina sau diminua cât mai mult posibil.

4. Curățarea cu aspirator cu injecție-extracție

Pulverizăm suprafețele cu detergentul special pentru suprafețe textile și lăsăm să acționeze pentru câteva minute. Apoi cu ajutorul unui aspirator cu injecție-extracție aspirăm murdăria și apa din țesătură. 

5. Uscarea mochetei sau covorului

Cu ajutorul aspiratorului cu injecție-extracție, umezeala este extrasă în proporție de 90%. Ceea ce înseamnă că suprafețele vor fi foarte puțin umede și îți recomandăm să aștepți până sufrafețele sunt uscate în totalitate.

6. Finalizarea și inspectarea

Înainte de plecare, tehnicienii noștri vor inspecta mocheta sau covorul pentru a se asigura că a fost curățat în mod corespunzător și vor finaliza orice procedură necesară.

× Fă o programare