Fă cunoștință cu Mister Washer

Fără deplasări și fără timpi mari de așteptare, scapă de grija eforturilor extra.

Cine e Mister Washer?

Rapid, eficient și direct la tine acasă

Punctualitatea îl definește. Calitatea îl recomandă. Plăcerea de a colabora cu el te face să mai suni o dată. De la rezultate profesionale la vibe bun, Mister Washer nu doar promite, ci și livrează… direct la tine acasă.

Cu soluțiile la el (și sfaturi profesionale, și detergenți cu uscare rapidă), cu un aspirator injecție extracție mereu pregătit și cu portofoliul încărcat de recomandări, Mister Washer e întotdeauna gata să-ți sară în ajutor – și mereu doar la un telefon distanță.

De ce Mister Washer?

Tu nu trebuie să mai faci nimic, lași tot pe Mister Washer

De ce să te mai complici când ai toate soluțiile la un telefon distanță? Fără deplasări și fără timpi mari de așteptare, scapă de grija eforturilor extra.

Echipamente profesionale

Mister Washer curăță pe bune, nu doar aspiră. Cu aparatul de injecție extracție și detergenți de calitate, diferențele se văd rapid.

Experiența profesională

Perspicace și un bun cunoscător al domeniului, Mister Washer identifică eficient toate porțiunile ce necesită atenție sporită.

Economisești bani

Nu trebuie să mai achiți prețuri extra pentru a transporta canapeaua sau covoarele la curățătorie. Vine Mister Washer la tine, cu toate echipamentele necesare, iar deplasarea e inclusă în preț.

Câștigi timp

Orice curățare se realizează în aproximativ 45 de minute. Dar și dacă ai mai multe produse sau gradul de murdărie este mai mare, Mister Washer tot nu-ți va fura prea mult din timp.

Mai mult decât un alt serviciu

O fi Mister Washer serios prin profesionalism, dar nu se sfiește niciodată de la o conversație bună. Asta ca să nu te lase doar cu rezultate performante, dar și cu un boost pentru starea de bine.

× Fă o programare