Ce face mai exact Mister Washer, inclusiv pentru companii

Te ajută să ai parte de un plus de confort

Curățare profesională și acasă la tine

Nu te mai deplasezi tu, ne deplasăm noi la tine

curățare canapele la domiciliu

Curățare canapele

Fie că ai nevoie să pregătești canapeaua pentru vânzare sau pentru propriul tău confort, Mister Washer îți oferă servicii profesionale de curățare canapele. Cu doar un telefon, vine el să ducă lupta împotriva petelor, a mirosurilor neplăcute sau a părului rămas de la animăluțul tău.

curățare fotolii bucurești și ilfov

Curățare fotolii

Spațiul tău în care ai intimitate, cozy și confortabil,, unde îți bei cafeaua liniștit, mai are și el nevoie uneori de un refresh. Mister Washer te ajută cu serviciul profesional de curățare fotolii, chiar la tine acasă. Trebuie doar să-l chemi.

Curățare scaune

Scaunele, fie ele de masă sau scaunele de gaming din material textil sunt cele pe care ne petrecem uneori cea mai mare parte timp, mai ales dacă vorbim de muncă de birou. Și să fii gamer e o muncă de birou, dar altfel. Apelează la Mister Washer, se ocupă el de tot, iar tu îți vezi liniștit de treabă.

Curățare saltele

Somnul e o plăcere, mai ales când te așezi pe salteaua reîmprospătată și parcă abia scoasă din magazin. Mister Washer îți transformă ușor visul în realitate cu serviciul profesional de curățare saltea pat, chiar la tine acasă. Trebuie doar să-l chemi.

curățare tapițerie pat

Curățare tapițerie pat

Somnul e mai dulce, mai ales când te așezi într-un pat cu o tapițerie reîmprospătată. Mister Washer cu serviciul profesional de curățare tapițerie pat, chiar la tine acasă, îți va oferi acest confort. Trebuie doar să-l chemi.

Curățare perne

Cum altfel să stai mai confortabil dacă nu cu perna lângă tine, cel mai moale și bun suport. Chiar dacă uneori le folosești doar pentru design, ele se pot murdări și de la atât. Mister Washer îți oferă inclusiv servicii profesionale de curățare perne pentru canapea.

curățare spălare covoare la domiciliu

Curățare covoare

Acele momente când te grăbești și intri încălțat în casă sau acel party din sufragerie cu prietenii sau chiar momentele de răsfăț cu animăluțul tău… toate lasă urme pe covor. Mister Washer nu doar aspiră, ci curăță în profunzime. El se ocupă de tot, iar tu îți vezi liniștit de treabă.

Curățare mochete

Acasă sau la birou, mocheta nu e doar de decor. Cu toate că rezistă cu brio traficului intens (mai ales în București), din păcate nu poate evita singură urmele de pantofi, petele de cafea sau firimiturile. Mister Washer nu îți vine cu orice soluție pentru curățat mocheta, ci cu soluția care să-i redea pe bune strălucirea.

detailing interior auto

Curățare tapițerie auto

Mașina, cea care te ajută să economisești timp, să-ți faci toate treburile rapid și să călătorești, merită să fie curățată nu-i așa? Mister Washer cu serviciul profesional de curățare tapițerie auto, chiar la tine acasă, îți va oferi acest confort. Trebuie doar să-l chemi.

curățare scaune auto

Curățare scaune auto

Dacă ai nevoie doar de curățarea scaunelor din față, se rezolvă simplu și rapid. Mister Washer îți oferă inclusiv servicii profesionale de curățare mochetă, covorașele din mașină dacă sunt din material textil sau portbagaj. În funcție de nevoile tale.

curățare banchetă mașină

Curățare banchetă auto

Dacă bancheta din spate a mașinii are nevoie urgentă de un refresh, eliminare pete sau mirosuri neplăcute, nu ezita. Mister Washer nu doar aspiră, ci curăță în profunzime. El se ocupă de tot, iar tu îți vezi liniștit de treabă.

Parteneri care au încredere în serviciile noastre

Cum procedăm

Atât de ușor și simplu lucrăm

Faci programarea

Ne contactezi cum îți
este mai ușor: direct din aplicație,
ne suni direct,
ne scrii pe WhatsApp sau
completezi formularul
de pe website.

Alegi când să venim

Tu decizi când să venim
la tine în funcție de
disponibilitatea ta sau de cât
de urgentă este nevoia ta.

Procesul de curățare

Venim negreșit la tine
la data și ora stabilite
împreună. Ne ocupă de
curățare la domiciliu în
cel mai scurt timp.

Rezultatul: ca nou

Lucrăm cu aparate
profesionale și avem
experiența necesară ca
lucrarea să fie de calitate
și tu să fii încântat.

Pachete speciale

Când problemele-s mai multe, hai să vezi cum poți ieși pe plus

Mister Fresh

Ca să te poți bucura de o atmosferă fresh.

Ron 366 - 10%
 • Canapea 3 locuri cu 3 perne incluse
 • Saltea 2 persoane ambele fețe
 • Covor până în 5mp

Fresh Living

Sufrageria ta va fi pregătită pentru orice eveniment.

Ron 400 -10%
 • Canapea 4 sau 5 locuri cu 3 perne incluse
 • Covor până în 5-10mp
 • 2 fotolii

Mister Washer

Lasă curățenia în seama noastră și tu bucură-te de confort.

Ron 597 -15%
 • Canapea 4 locuri cu 3 perne incluse
 • Saltea 2 persoane ambele fețe
 • Covor 10-15mp
 • Cadru sau tăblie pat
 • 4 scaune complete bucătărie
Întrebări frecvente legate de serviciul de curățare

Poate te-ai întrebat

Dacă există particule mari de praf mai întâi vom aspira foarte bine suprafețele, apoi pulverizăm suprafețele cu detergentul special pentru suprafețe textile și lăsăm să acționeze pentru câteva minute. Folosim detergenți speciali, naturali și ecologici, care nu sunt toxici sau iritanți. 
În funcție de gradul ce murdărie sau al petelor vom apela și la curățare cu bormașină și perii speciale. Apoi cu ajutorul unui aspirator cu injecție-extracție aspirăm murdăria și apa din țesătură. 
Vom repeta acest proces pentru a asigura o uscare cât mai rapidă. 

Cu ajutorul aspiratorului cu injecție-extracție, umezeala este extrasă în proporție de 90%. Ceea ce înseamnă că suprafețele vor fi foarte puțin umede și îți recomandăm să aștepți până sufrafețele sunt uscate în totalitate pentru a utiliza canapeaua, salteaua, covorul sau orice al material curățat. 

În funcție de gradul de murdărie și de câte produse avem de curățat, între 30-40 minute. Dacă sunt mai multe produse atunci timpul dedicat curățării poate fi mai mare.

Ne poți contacta la număr afișat pe website sau poți completa unul dintre formularele de pe website. Mai mult, te poți programa și singur în ziua și ora dorite prin intermediul calendarului disponibil pe website.

În București și Ilfov. Ne putem deplasa în maximum 48 de ore sau mai rapid dacă avem disponibilitate. În cazul în care ai o urgență, ne poți suna pentru un sfat, inclusiv în weekend. 

Sigur, însă pentru deplasări pe distanțe mari te rugăm să ne contactezi și vom discuta separat. Vom lua în calcul distanța și nevoile tale. 

× Fă o programare