Nu ezista să ne scrii.

Părerea ta chiar contează pentru noi

Acordăm importanță maximă opiniei tale și ne străduim să răspundem cât mai repede solicitărilor pe care ni le transmiți. Sugestiile tale ne oferă oportunitatea îmbunătățirii serviciilor pe care le oferim și posibilitatea remedierii oricărei probleme întâmpinate.

Întrebări frecvente legate de serviciul de curățare

Poate te-ai întrebat

Dacă există particule mari de praf mai întâi vom aspira foarte bine suprafețele, apoi pulverizăm suprafețele cu detergentul special pentru suprafețe textile și lăsăm să acționeze pentru câteva minute. Folosim detergenți speciali, naturali și ecologici, care nu sunt toxici sau iritanți. 
În funcție de gradul ce murdărie sau al petelor vom apela și la curățare cu bormașină și perii speciale. Apoi cu ajutorul unui aspirator cu injecție-extracție aspirăm murdăria și apa din țesătură. 
Vom repeta acest proces pentru a asigura o uscare cât mai rapidă. 

Cu ajutorul aspiratorului cu injecție-extracție, umezeala este extrasă în proporție de 90%. Ceea ce înseamnă că suprafețele vor fi foarte puțin umede și îți recomandăm să aștepți până sufrafețele sunt uscate în totalitate pentru a utiliza canapeaua, salteaua, covorul sau orice al material curățat. 

În funcție de gradul de murdărie și de câte produse avem de curățat, între 30-40 minute. Dacă sunt mai multe produse atunci timpul dedicat curățării poate fi mai mare.

Ne poți contacta la număr afișat pe website sau poți completa unul dintre formularele de pe website. Mai mult, te poți programa și singur în ziua și ora dorite prin intermediul calendarului disponibil pe website.

În București și Ilfov. Ne putem deplasa în maximum 48 de ore sau mai rapid dacă avem disponibilitate. În cazul în care ai o urgență, ne poți suna pentru un sfat, inclusiv în weekend. 

Sigur, însă pentru deplasări pe distanțe mari te rugăm să ne contactezi și vom discuta separat. Vom lua în calcul distanța și nevoile tale. 

Hai să ne cunoaștem și mai bine. Ne găsești și pe link-urile de mai jos. 

× Fă o programare