Eliminarea Mirosului de Urină de la Animale din Canapea

Animalele de companie aduc multă bucurie în viețile noastre, dar uneori, accidentele se întâmplă. Urina de la animale poate lăsa mirosuri neplăcute și pete pe canapeaua ta, afectând confortul și igiena casei tale. Mister Washer îți oferă soluția ideală pentru a elimina complet mirosurile și petele de urină, redând canapelei tale prospețimea inițială. Află în continuare cum putem rezolva această problemă prin metode profesionale și eficiente.

Importanța Eliminării Corecte a Mirosului de Urină

Urina de la animale nu doar că lasă pete vizibile, dar penetrează adânc în fibrele canapelei, creând un mediu propice pentru bacterii și mirosuri persistente. Eliminarea superficială a urinii nu este suficientă pentru a îndepărta complet mirosul și pentru a preveni revenirea acestuia. Este esențial să se folosească tehnici și soluții profesionale pentru a asigura o curățare profundă și eficientă.

Tehnica de Injecție-Extracție pentru Eliminarea Mirosului de Urină

Mister Washer folosește tehnica de injecție-extracție pentru a curăța în profunzime canapelele afectate de urină. Această metodă presupune injectarea unei soluții de curățare specializate în fibrele materialului și extragerea imediată a acesteia împreună cu murdăria și urina. Soluțiile noastre sunt ecologice și sigure pentru animale, asigurând o curățare temeinică fără a deteriora materialul.

Procesul Profesional de Curățare a Canapelei

Primul pas este o inspecție detaliată a canapelei pentru a identifica toate zonele afectate. Urina poate pătrunde adânc în spumă și alte straturi ale tapițeriei, de aceea este important să tratăm întreaga zonă afectată.

După identificarea zonelor afectate, aspirăm canapeaua pentru a îndepărta murdăria superficială și părul de animale. Aplicăm apoi soluția de curățare, care conține enzime specializate pentru a descompune componentele urinii și a elimina bacteriile cauzatoare de mirosuri. Soluția este lăsată să acționeze pentru câteva minute, asigurându-ne că penetrează adânc în material.

Prin utilizarea aspiratorului cu injecție-extracție, extragem soluția împreună cu urina și murdăria dizolvată. Acest proces asigură o curățare completă și reduce semnificativ timpul de uscare. Pentru a elimina orice urme reziduale de miros, aplicăm un balsam special, lăsând canapeaua proaspătă și curată.

Eliminarea mirosului de urină de la animale din canapea este esențială pentru a menține un mediu curat și plăcut în casa ta. Mister Washer folosește tehnici avansate și soluții sigure pentru a asigura o curățare profundă și eficientă, eliminând complet mirosurile neplăcute și petele de urină. Programează o vizită la domiciliu și lasă-ne să redăm canapelei tale prospețimea și confortul de care ai nevoie. Cu Mister Washer, te poți bucura de un interior curat și sănătos, alături de animalele tale de companie!

Cum poți face o programare dacă ai nevoie de ajutorul nostru? Uite cum ne poți contacta:

  • Telefonic sau Whatsapp: Ne poți suna pentru a stabili o dată și o oră convenabilă pentru tine.
  • Online: Completează un formularul pentru a solicita o programare. Te vom contacta pentru confirmare.
  • Aplicație programări: îți faci o programare în funcție de cum ai disponibilitate direct prin aplicația noastră de programări, simplu și rapid. Noi îți vom confirma programarea în cel mai scurt timp printr-un mesaj. 

Cât de costă să cureți canapeaua la domiciliu? Vezi aici

Hai să ne cunoaștem și mai bine. Ne găsești și pe link-urile de mai jos. 

× Fă o programare