Curățat canapea la domiciliu: cum functionează procesul de injecție-extracție

Canapeaua este una dintre cele mai utilizate piese de mobilier din casă, ceea ce înseamnă că este expusă zilnic la murdărie, pete și alergeni. Pentru a menține un mediu curat și sănătos, este esențial să te asiguri de faptul că și canapeaua ta este curățată profesional. Mister Washer oferă servicii de curățare a canapelei la domiciliu prin tehnica de injecție-extracție, care garantează o curățenie profundă și eficientă. În acest articol, îți vom explica în detaliu acest proces și avantajele sale.

Ce Este Tehnica de Injecție-Extracție?

Tehnica de injecție-extracție este recunoscută pentru eficiența sa în curățarea tapițeriilor. Procesul presupune injectarea unei soluții de curățare direct în fibrele materialului, urmată de extracția imediată a acesteia împreună cu murdăria și impuritățile. Acest lucru asigură o curățenie profundă, eliminând nu doar murdăria de la suprafață, ci și pe cea ascunsă în profunzimea fibrelor. Soluțiile utilizate de Mister Washer sunt ecologice și sigure pentru toate tipurile de materiale, astfel încât să poți avea încredere că tapițeria canapelei tale va fi protejată.

Curățarea canapelei la domiciliu începe cu o inspecție detaliată a materialului și a stării acestuia. Echipa noastră de tehnicieni evaluază tipul de murdărie și identifică petele care necesită tratament special. Apoi, aspirăm întreaga canapea pentru a îndepărta praful și murdăria superficială, eliminarea părului de animale, pregătind astfel materialul pentru curățarea profundă.

Soluția de curățare este aplicată uniform pe întreaga suprafață a canapelei și lăsată să acționeze pentru câteva minute. Aceasta pătrunde adânc în fibre, dizolvând murdăria și petele. Imediat după, folosim echipamente profesionale de injecție-extracție pentru a elimina soluția împreună cu murdăria dizolvată. Aceasta asigură o curățare temeinică și lasă materialul aproape uscat, reducând semnificativ timpul de uscare.

Unul dintre principalele avantaje ale acestei metode este capacitatea de a elimina alergeni precum praful, acarienii și alte impurități care se acumulează în canapea. Acest lucru este esențial pentru a menține un mediu sănătos în casă, mai ales pentru persoanele care suferă de alergii. În plus, curățarea regulată a canapelei previne uzura prematură și păstrează aspectul estetic al acesteia.

După finalizarea procesului de curățare, echipa noastră se asigură că tapițeria este complet uscată folosind ventilatoare specializate. Acest lucru previne formarea mirosurilor neplăcute și asigură că poți folosi canapeaua la scurt timp după curățare. În plus, pentru un plus de prospețime, adăugăm un parfum discret, lăsând canapeaua nu doar curată, ci și plăcut mirositoare.

Avantajele Curățării Canapelei prin Injecție-Extracție

  • Curățare Profundă: Penetrează adânc în fibrele materialului pentru a elimina murdăria și petele dificile.
  • Îndepărtarea Alergenilor: Elimina praful, acarienii și alți alergeni, contribuind la un mediu mai sănătos în casă.
  • Uscare Rapidă: Datorită extracției eficiente, materialul rămâne doar ușor umed, reducând semnificativ timpul de uscare.
  • Protecția Materialelor: Soluțiile folosite sunt ecologice și sigure pentru toate tipurile de materiale.

Cum faci o programare pentru curățat canapea la domiciliu

Procesul nostru implică metode profesionale de curățare, inclusiv tehnica de injecție-extracție și curățarea sau folosirea bormașinii cu perii textile pentru eliminarea eficientă a petelor.

Primul pas pentru a beneficia de serviciile noastre este să faci o programare:

  • Telefonic: Ne poți suna pentru a stabili o dată și o oră convenabilă pentru tine.
  • Online: Completează un formularul pentru a solicita o programare. Te vom contacta pentru confirmare.
  • Aplicație programări: îți faci o programare în funcție de cum ai disponibilitate direct prin aplicația noastră de programări, simplu și rapid. Noi îți vom confirma programarea în cel mai scurt timp printr-un mesaj. 

Curățarea canapelei la domiciliu prin injecție-extracție cu Mister Washer este soluția ideală pentru a menține mobilierul tău curat și bine întreținut fără efort. Echipa noastră de profesioniști folosește echipamente profesionale și soluții de curățare sigure, garantând rezultate bune. Nu mai pierde timp și energie cu metodele tradiționale de curățare – fă o programare astăzi și bucură-te de o canapea curată și un mediu sănătos! 

Cât de costă să cureți canapeaua la domiciliu? Vezi aici

Hai să ne cunoaștem și mai bine. Ne găsești și pe link-urile de mai jos. 

× Fă o programare